Mieke Van Den Ouweland (1969) is een creatieve flapuit met West-Vlaamse roots. Tijdens haar grafische en kunstopleiding verloor ze haar hart aan Gent… en bleef er hangen. De voorbije 20 jaar creëerde ze samen met copywriters, drukkers, fotografen, webdesigners en andere uiterst bekwame vakmensen de communicatie en concepten voor grote en kleine opdrachtgevers. Zowel de stilste yogaplek als de luidste concertzaal communiceerden met meer impact dankzij haar visuele concepten en creaties. 
Mieke ontwierp onder meer de concertaffiches van Clouseau, Natalia, Night of the Proms en verzorgde de visuele communicatie van Het Sportpaleis. Ze lay-out de boeken van Compact Publishing en de catalogussen, productfolders en bedrijfscommunicatie van ArtSound. Verder werkt ze voor Uilenspel, House of Music, Vicre, Yoga on Call, Opvangcentra voor vogels en wilde dieren, Nefab, Strongmulti,…
Vandaag bundelt ze haar ervaringen als vormgeefster en grafische creatieveling met expertise in brainstormen. Mieke speelt complexloos met ideeën en inspireert managers, starters, CEO’s, consultants binnen grote en kleine organisaties.
Back to Top